Velkommen til Nicolinehus – hvor by, hav og liv smelter sammen

Århus er en by med mange muligheder, som byder på liv, natur og arkitektur til den helt store guldmedalje. Byen er altid i konstant udvikling, og den nyeste tilføjelse til bybilledet er ikke anderledes: 

Nicolinehus er en ny destiantion i hjertet af Århus Ø, som bliver et samlingspunkt for alle generationer fra Århus og besøgende. Med både boliger, shopping, restauranter og en lang række oplevelser vil der være aktiviteter og muligheder for alle aldre. 

Nicolinehus kan du læse meget mere om Nicolinehus og hvad bygningen har at byde på. Herunder vil du finde en kort præsentation af Nicolinehus og bygningens muligheder. 

Et sted hvor by, hav og liv smelter sammen. 

Nicolinehus er placeret langs havnepromenaden, så havet bliver bygningens nabo. Dermed bliver bygningen en oplevelse midt mellem byens puls og havets bølgeslag, hvilket blot manifesterer motivet for bygningen: Et samlingspunkt i Århus Ø hvor by, hav og liv smelter sammen. 

Ambitionen bag bygingsværket var at skabe et hus, som ikke blot binder hav og by sammen, men som også binder mennesker sammen omkring nye oplevelser. Derudover vil bygningen også binde Århus Ø sammen med resten af byen, som en ny puls for den altid aktive by. 

Inspiration fra fortiden bringer Århus Ø ind i fremtiden

Nicolinehus bliver en bygning hvor gamle Århus møder moderne Århus. Med inspiration fra midtbyens gamle karréens struktur og røde teglsten udformer sig i dette nye terrasselandskabs forskudte flader, som skaber et moderne stykke arkitektur med udsigt over by og vand. 

Nyt liv vil udfolde sig i de mange gårdhaver, taghaver og på altaner, som alle beplantes med træer og blomster, så naturen byden inden for i Nicolinehus. 

En grøn oplevelse for beboere og besøgende

En motivation bag Nicolinehus var at skabe en grøn oase i hjertet af Århus Ø. Derfor vil bygningen have et stramt grid af træer og beplantninger på tværs af bygningen, helt ud til havnekanten, for at binde naturen og bygningen sammen med havet. 

De forskellige grønne rum i og omkring bygningen giver byningen en beplantningsmæssig karakter, hvilket blot vil skabe oplevelser og muligheder for besøgende og beboer. 

De forskellige lag af terrasser giver beboere mulighed for at komme i nærkontakt med naturen, både med havet som nabo, med de grønne bælter i og omkring bygningen, og den direkte kontakt til solen og den friske luft ved vandet. 

Følg med i udviklingen

På hjemmesiden Nicolinehus kan du læse nyt om Nicolinehus. Her kan du også følge med på sociale medier og tilmelde dig nyhedsbrevet. 

 

Læs også Derfor skal du bo på Aarhus Ø hos budget-familien.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *