Top fem grunde til at parmassage styrker parforholdet

Hvad enten du ønsker at styrke forholdet til din partner, fejre en særlig dato i forholdet eller bare gerne vil lave en sjov og hyggelig ting sammen med din bedre halvdel, så er parmassage en perfekt aktivitet. 

I kan skabe variation i parforholdet ved at lave en anderledes date med parmassage. I forhold til den traditionelle biograftur eller middag på restaurant, har parmassage nogle helt unikke fordele, der styrker jeres parforhold

F.eks. kan I tage på massagekursus som del af et wellnessophold, og lære hvordan I giver hinanden rigtig god og velgørende massage. 

Massage har mange positive virkninger på krop og sind, som I som par kan nyde godt af. Her er fem af de bedste grunde til at parmassage styrker jeres parforhold:

 

  1. Del en fælles oplevelse sammen. Når par deler nye oplevelser og prøver nye ting sammen, knyttes der stærkere bånd i parforholdet. Vær sammen med din partner på en anderledes måde og lær nye sider at kende ved hinanden. Parmassage er en intim og afslappende aktivitet, som knytter jer sammen som par.  
  2. Skab øget nærhed. Massage har mange gode virkninger, bla. på hårde og trætte muskler, men den udløser også en masse gode hormoner. Når du får massage sammen med din partner, frigives oxytocin, det såkaldte kærlighedshormon. I oplever derfor lykkefølelse, velvære, afslapning og nydelse, både under og efter massagen. 
  3. Stress af fra familielivet. Under en massage udløser kroppen også serotonin og dopamin, som øger jeres følelse af nærhed, velvære og ro. Massagen er derfor med til at forbedre jeres humør, og den reducerer også stress. I får et rum, hvor I har tid til hinanden og kan genskabe forbindelsen til hinanden som par. 
  4. Brug tid sammen. Mange par lever i dag i en hektisk hverdag med krævende arbejde og forpligtelser i forbindelse med familie. Måske er det på tide at rydde en plads i kalenderen til en parmassage? I kan tilbringe tid sammen som par og få en meningsfuld pause fra hverdagen sammen. 
  5. Vær til stede i nuet sammen. Måske har I for vane at bruge tid på at bekymre jer om fremtidige usikkerheder, som måske aldrig bliver aktuelt. Der kan også være ting i fortiden, som måske optager for meget tid og energi. Parmassage bringer jer sammen og hjælper jer til at være til stede i nuet og nyde massagen. Efter massagen oplever mange par også at de er mere nærværende og opmærksomme på hinanden i hverdagen.