Ønsker du at tabe dig: Få resultater nu!

Går du med en brændende ønske om at tabe dig, eller drømmer du måske om at komme i dit livs form? Hvis du med andre ord har et stort ønske om at blive den bedste version af dig selv, så læs med her.

Hvordan kommer man i gang med personlig træning?

Det kan være en rigtig god idé, at få fat i en personlig træner, som kan hjælpe dig, hvis du ønsker et varigt vægttab, eller hvis du bare ønsker at blive sundere, og komme i bedre form. Med den rette personlige træner kan du altså opnå hurtige – men ikke mindst vedvarende resultater. Det er dog vigtigt, at vælge en kompetent personlig træner, som kan råde og vejlede dig både i forhold til træningen, men også i forhold til din kost, da kosten spiller en større rolle i forbindelse med vægttab – eller øgning, hvis man ønsker dette. 

Casper Hessellund er certiferet personlig træner og kostvejleder, og er uden tvivl den perfekte personlige træner for dig, hvis du søger resultater med forbedret sundhed, selvtillid og motivation. Casper er bosiddende i Århus, men dette er ikke hindring, hvis du nu skulle bo i den anden ende af landet. 

Casper Hessellund tilbyder nemlig også super smarte online forløb, hvor alt foregår online. Der er mange måder at nå sine mål på, men Casper Hessellund sørger for I sammen kommer helt i mål, og hvordan du på egen hånd efter forløbets afslutning kan vedholde dine resultater, og klare dig på egen hånd. 

Casper Hessellunds fokuspunkter er:

  • At du kæmper for at opnå dit mål, som du i samråd med Casper Hessellund har sat dig.
  • Der er en klar forventning om, at du følger kostplan og træningsplan nøje. 
  • At du er klar til at blive presset, og yde dit bedste. 

Hvad indgår i et forløb med Casper Hessellund?

Når du køber et forløb hos Casper Hessellund får du simpelthen hele pakken bestående af:

  • En eller flere personlige træninger hver uge, hvis du er bosat Århus og omegn.
  • Individuelle kostplaner – som er skræddersyet til dig.
  • Individuelle træningsplaner, som er tilpasset dig, så du kan nå dit mål trygt, men med effektive resultater.
  • Ubegrænset e-mail og SMS korrespondance – så er du altid sikker på at Casper Hessellund er lige ved hånden, hvis du har brug for råd og vejledning. Du er altså aldrig overladt til dig selv.
  • Gratis adgang til øvelsesvejledning på Youtube, så du altid kan se hvordan øvelserne skal udføres.

Casper Hessellund kan altså hjælpe dig, hvad end du ønsker at blive sundere, slankere, stærkere og få en forøget livskvalitet i form af et sundere liv, hvor du vil få meget mere energi.