Gaven til manden der har alt

Den bedste gave

Ved du heller aldrig hvad du skal give til manden i dit liv? Det kan nogle gange virke som om at mænd har alt de har brug for, og de kan tit være rigtig dårlige til at komme på ønsker. Hvis du før har spurgt din far om han ønsker sig noget og bare siger han gerne vil have dit selskab, eller spurgt din bror der ønsker sig et stort og dyrt computerspil eller spurgt din mand, der ikke rigtig kan finde på noget. Så er her løsningen til dig. Det kan være svært at finde på noget nytænkende og kreativt, og som også er praktisk. Mange mænd leder nemlig ikke efter nipsting, men kan godt lide gaver der kan bruges til noget. Hvis du står og er i tvivl om, hvad du skal give ham er en dåseknuser den fantastiske gave til netop den situation. På dåseknuser kan du finde knuseren og læse mere om den.

Hvorfor dåseknuseren er så god

Hvis du har en masse dåser til at stå uden pant, eksempelvis hvis du ofte handler ved grænsen og ender med mange sodavand og øl som du ikke kan sende tilbage gennem en pantautomatik, så har du lige pludselig rigtig mange tomme dåser. De fylder helt vildt meget og kan være besværlige og svære at finde plads til. Med dåseknuseren har du et redskab der nemt og enkelt kan mase dem sammen så de fylder næsten ingenting. Så er det nemt at samle dem i en lille pose og sende dem til metalaffald, så de kan blive genbrugt på et senere tidspunkt. Det gør også, at du ikke skal være bange for at dåserne hober sig op over det hele, men uden frygt kan købe en ramme ekstra med. 

Du kan hænge dåseknuseren op på din væg, så du hele tiden kan komme til den og få knust dine dåser. Den virker sådan, at du starter med at have håndtaget helt oppe i toppen, så du kan lægge dåsen ind, og så hiver du bare håndtaget i bund. Det er utrolig tilfredsstillende at se dåsen blive knust, og lige gyldigt hvor mange kræfter du har, kan du sagtens få den mast sammen. Den er perfekt både til dit hjem, men også hvis du er i sommerhus eller på camping og ikke har mulighed for at opbevare de mange dåser. I bunden er der også en oplukker til dine glasflasker.