3 Tips til en sund livstil

Der findes næsten lige så mange holdninger til hvad er en sund livsstil, som der finder mennesker. Men der er stadig nogle ting ingen kan komme uden om er en god ide at praktisere uanset hvilken metode man ellers vælger og det er balance. Uanset om du vælger at dyrke meget sport, udelukkende lever vegetarisk eller noget helt tredje er det vigtigt at der er balance. Det er ikke sundt ikke at dyre sport og sidde ned altid og det er heller ikke sundt for kroppen at dyrke alt for meget sport. 

Spis varieret

Uanset hvad du spiser er det vigtigt at du spiser varieret. Gå efter at vælge kvalitet istedet for kvantitet. Det er ok at spise usundt men så vælg et godt stykke chokolade istedet for et halvt kg. som er fyldt med svinefedt og en masse E-numre. Vælg en bøf der smager så øjnene blive helt saglig ved tanken. Den vil koste mere men så vælg en lille istedet for en 400 grams der ikke har nogen smag. Sikre dig at du får de tilskud der får din krop i balance og har et godt og sundt immunforsvar. Det kunne f.eks. være at tilsætte et cialistilskud til din kost i ny og næ. 

Dyrk motion med måde

Du kan spise alt det sunde du vil, men hvis du ikke dyrker motion vil det næppe betyde så meget. Det er vigtigt hver dag at få rørt sig og få pulsen op. Hvordan det sker er underordnet. Gå en tur, tag i motionscenter, læg dig på gulvet og følg et motionsprogram. Men undlad at overdriv. Det er ikke sundt at dyrke sport i mange timer hver dag. Det nedsætter dit immunforsvar og på sigt kan det ødelægge dine knogler og sener. Mange elite sportsudøvere har store problemer når de stopper. Derfor er det vigtigt at have balancen med ind over. 

Overtænk ikke

Med til en sund livsstil høre også det også med hvordan man tænker. Du kan spise sundt, motionere men alligevel ikke have en sund livsstil, hvis du går og tænker negativt. Vær glad, omgiv dig med mennesker der gør dig glad, spis mad der gør dig glad, men gå efter kvaliteten og nyd det hvis det du spiser er usundt og lad være med at have dårlig samvittighed. 

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk